Nieuws

Stage lopen bij John Doornik Casting

Op dit moment zijn wij op zoek naar stagiaires voor de periode vanaf januari 2019. Heb je interesse, neem dan contact op om te zien wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Dwarsliggers

DwarsliggersPoster_FINAL

In oktober 2017 zal de door ons gecaste film ‘Dwarsliggers’  in het Amsterdamse Ketelhuis voor het eerst getoond worden.

Dwarsliggers is een film geïnspireerd op het nummer ‘Voicemail’ van Thomas Acda. Een verhaal dat gaat over Herman en Sjon, die elkaar tegenkomen bij een afgelegen spoor buiten de stad. Twee mannen die klaar zijn met het leven en er tussen uit willen stappen. Herman heeft een paar fouten gemaakt en is alles kwijt. Sjon is een terminale kankerpatiënt die, voordat het echt onmenselijk wordt, uit het leven wil stappen. Er volgt een duel over wie het zieligst is. Wie het meest recht heeft op de laatste trein van de nacht.

Cast: Albert Secuur & Bram Eijsenring
Regie: Danny Maas

Detector

Vrijdag 10 oktober 2014 was Detector te zien in het Ketelhuis in Amsterdam.

Cast: Titus Boonstra & Saskia Schäfer

10483235_940865092597529_1475166963651717583_n

One Night Stand – Eddy & Coby

One Night Stand – Eddy & Coby

De door ons gecaste nieuwe One Night Stand film ‘Eddy & Coby’  van regisseur Jeroen Annokkee zal op het Nederlands Film Festival te Utrecht in première gaan in september 2014.

Eddy en Coby zijn de laatste jaren uit elkaar gegroeid. Eddy is vaak van huis weg (voor zaken) en hij is gaandeweg vergeten Coby de aandacht en liefde te geven die zij nodig heeft. Coby is Eddy zat. Haar verbondenheid met Eddy lijkt op dit moment alleen nog maar van economische aard te zijn. Coby heeft haar uitvlucht gezocht in een affaire met de jonge ‘health coach’ Patrick. Een lekkere afgetrainde, seksueel actieve jongen, waarmee Coby voor de dag kan komen bij haar vriendinnen. Patrick is inmiddels kind aan huis bij Coby. Echter wanneer Eddy na een verkeersongeluk verlamd uit het ziekenhuis thuis verpleegd wil worden, ontstaat er een onhoudbare driehoeksverhouding.