Inschrijven

Inschrijven

Inschrijven is kosteloos. Je kunt de link onderaan deze pagina aanklikken en het inschrijfformulier verschijnt vanzelf.  Zodra je inschrijving binnenkomt, bekijken wij of je aan de eisen voldoet om ingeschreven te worden. Als dit het geval is bevestigen wij per e-mail jouw inschrijving.

Voor je dat doet hier nog een paar tips:

  • Belangrijk is om 2 goede portretfoto’s te hebben en een duidelijke foto waar je helemaal op staat. Deze kun je uploaden in het inschrijfformulier.
  • Let er met de portretfoto op dat je geen schmink, zonnebril of hoed op hebt en dat de foto van voren is genomen. Dus geen profielfoto, waar we alleen de zijkant van je hoofd zien. Het is belangrijk dat we je hele gezicht goed kunnen zien. Een lachende en een neutrale foto zijn gewenst.
  • Bij de foto waar je in je geheel op staat, is het prettig als je staat en neutrale kleding aan hebt, waardoor we je figuur, lengte en houding goed kunnen zien.
  • Ben je nog geen 16 jaar? Zorg dan dat je toestemming hebt van je ouder(s) en of voogd.

BELANGRIJK: door de ingevoerde gegevens te bewaren geef je tevens akkoord op onze Algemene Voorwaarden, ons Privacy Statement en de verwerking van je gegevens in ons bestand.

Sta je al in het bestand en wil je een update versturen, mail dan naar contact@johndoornikcasting.com

Ik wil me inschrijven